Závodíme!!! Propozice Brno

A je to tady, cyklotrialová sezóna 2023 se rozjede, jako již tradičně, v Brně.

Až se jaro zeptá, co jste dělali v zimě…

I na tuto otázku najdeme odpověď příští sobotu v Brně – Kníničkách. Zahajovací závod Českého poháru a Českého poháru Youth Games v cyklotrialu s sebou přinese i pár novinek. Největší z nich je určitě možnost registrace před závodem. Pokud se ovšem registrovat nechcete nebo nestihnete, stále se můžete přihlásit přímo na místě v den závodu, ovšem musíte počítat s dražším startovným.

A taky si z Vás všech uděláme trochu pokusné králíky. V Brně si poprvé vyzkoušíme půl hodinovou přestávku v závodě. Snažíme se tím myslet na rozhodčí, kteří často nemají prostor na svačinu, natož tak oběd, a taky tím umožníme dodržení pravidla o prohlídce sekcí před startem závodu pro “velké” kategorie. Uvidíme, jak se tato zkouška osvědčí.

No a teď už ty slíbené propozice, jsou zde. Uvidíme se v Brně!

 

2 komentáře u „Závodíme!!! Propozice Brno“

  1. Kdo nezkouší, nezjistí nic. Nebojme se experimentovat ve prospěch trialu, protože i na zázemí se zapomíná….Jezdci pochopí, rozhodčí taky a experimentátorům dík za něco, co se neřešilo….Jen aby to odsýpalo. Mělo by být všem dobře. UCI i BIU je pro trial a o to jde…Učme se navzájem a nebojme se vynalézat vše pro sport na kolech, bez rozdílu názvů federací a podobných blbostí, protože ten sport je o kolech a jezdcích, organizátorech a všech napříč federacemi, nebo jak se ti rozdělovatelé sportu jmenují…Poučme se u Ester Ledecké a buďme jedna rodina….Týká se to pořadatelů a s tím souvisejících rozhodčích. Jedná se o to aby byli jezdci se vším co s tím souvisí, tedy aby ten sport nemizel kvůli divným věcem, které dřív byly dobrovolné, ze stránky těch,, co pro ten sport něco dělají srdcem, nejen ziskem…Čímž chci říct, že všech je potřeba. Nejen organizátorů, ale i rozhodčích a všech nenápadně schovaných za tím, co umožní závod, bez ohledu na příslušnost k federaci, nebo ak se ten rozdělující prvek ve tomto sportu jmenuje,…Poučme se u Ester Ledecké,,,,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *